Weersvooruitzichten Turkije


Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over het weer in Turkije. Klik hieronder op "klik hier" om direct het weersvooruitzichten van Turkije te bekijken. U wordt dan naar onze partnersite gestuurd, waar u terecht kunt voor weersvooruitzichten over vele verschillende bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Wilt u meer informatie over het weersvooruitzicht van Turkije, dan kunt u onder aan deze pagina terecht.

Bekijk het weer in:


Kijk voor meer informatie op:

Weersverwachting Turkije
Weer in Turkije
Klimaat Turkije

Te vinden op:

Weersverwachtingen.NL

Weersvooruitzichten Turkije

Voor Weersverwachtingen.nl


Alle bestemmingen

Weersvooruitzichten Turkije

Turkije is erg geliefd als vakantieland. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter. Maar Turkije biedt naast de perfecte zomer- en wintervakantie nog veel meer. Oude cultuur, prachtige steden zoals Istanbul en vele andere bezienswaardigheden. Er gaan vele toeristen naar dit erg grote mooie en indrukwekkende land. En dat weten de Turken. Er wordt hard gewerkt om de infrastructuur te verbeteren. Hotel na hotel wordt uit de grond gestampt, vooral aan de bekende kusten. De een is nog mooier en groter dan het ander. De plaatselijke bevolking is erg vriendelijk en behulpzaam. De stranden zijn schoon en blijven goed onderhouden. Watersportliefhebbers kunnen alle kanten op. Kortom, een meer dan een geweldig vakantieland.

Door de vele mogelijkheden die er zijn is het moeilijk om te kiezen. Want waar ga je heen in de zomervakantie? Wordt het aan de bekende zuid- of westkust of ga je naar een stad? En zo ja, welke stad biedt jou het allerbeste? Zal het toch gaan regenen tijdens je verblijf of zal de zon volop voor je stralen? Op elke vraag is een antwoord. Ook in jouw geval want kijk maar eens op de 7-daagse weersvooruitzichten die te vinden is op enkele websites. En haal voor jou de belangrijkste informatie op. Zo kom je tot de meest verantwoorde keuze. Een week naar Turkije is natuurlijk erg goed maar wat te denken van twee weken? Nog meer vakantie dus nog meer genieten. Raadpleeg dan de 14-daagse weersvooruitzichten. Je hebt een nog beter inzicht gekregen en je weet nu wanneer je moet gaan.

Zomerweer. Dat is vooral te vinden aan de kust in het westen en zuiden. Je kunt rechtstreeks naar Antalya vliegen. Deze kusten worden per jaar 3200 uur door de zon verwend. De temperatuur kan midden juli oplopen tot wel 45 graden! Logisch is dan ook dat het zeewater tegen de 30 graden wordt. Vanaf november gaat er veel regen vallen maar de temperatuur blijft aangenaam.

Winterweer. Gelukkig nog niet erg bekend. Turkije heeft schitterende wintersportgebieden. Deze liggen in het oosten van het land. 12 graden onder nul komt hier wel voor. Het bekendste en mooiste wintergebied is Erzurum. Er gaan zelfs rechtstreekse vluchten heen. Makkelijk kan niet! Daar is het nog niet duur en niet overspoeld door massa`s wintersporters. Laat dat eigenlijk maar zo blijven! Je kunt dan hier rustig een afdaling doen zonder iemand van de sokken af te skiŽn. En je kunt prachtige sneeuwwandelingen maken. Ook dat is Turkije!

Je zult weer voor dilemma`s komen te staan. Altijd weer keuzes maken wat goed voor je is. Dan mag je blij zijn dat er weersvooruitzichten te zien zijn op diverse websites. Die geven je vele maar ook duidelijke informatie. Ga een en ander vergelijken en je komt tot een besluit. Zo heb je de 7-daagse weersvooruitzichten voor een week vakantie. En je hebt de 14-daagse weersvooruitzichten voor twee weken vakantie. Je hebt gekozen. Dat is goed want je moet het toch maar even doen! Je kunt nu gaan boeken. Met een prima gevoel ga je weg. Geef die websites dan door aan iedereen die je kent. Zij kunnen dan ook kijken op de 7-daagse en 14-daagse weersvooruitzichten. Dan gaan ook zij met een gerust hart naar het fijne vakantieland, Turkije.