Weersvooruitzichten Kroatie


Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over het weer in Kroatie. Klik hieronder op "klik hier" om direct het weersvooruitzichten van Kroatie te bekijken. U wordt dan naar onze partnersite gestuurd, waar u terecht kunt voor weersvooruitzichten over vele verschillende bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Wilt u meer informatie over het weersvooruitzicht van Kroatie, dan kunt u onder aan deze pagina terecht.

Bekijk het weer in:


Kijk voor meer informatie op:

Weersverwachting Kroatie
Weer in Kroatie
Klimaat Kroatie

Te vinden op:

Weersverwachtingen.NL

Weersvooruitzichten Kroatie

Voor Weersverwachtingen.nl


Alle bestemmingen

Weersvooruitzichten Kroatie

Zeg je KroatiŽ dan zeg je IstriŽ. Een schiereiland met meer dan 1000 kilometer kust. Waarom is IstriŽ zo geweldig populair? Op de eerste plaats door het mediterraan klimaat. Warm in de zomer, mild in de winter. Voeg daarbij nog eens de prachtige stranden toe en het bijzondere heldere zeewater en je hebt de ideale vakantieplek. Ook het aantal uren zonneschijn, ongeveer 2600, speelt een voorname rol van betekenis. Tenslotte de prijzen, die liggen op een laag niveau en dat is ook prettig om te weten. Alles bij elkaar krijg je heel veel vakantie voor relatief weinig geld.

Zoals gezegd, langs de kust is een mediterraan klimaat. Een landklimaat is te vinden in het binnenland. Bij een landklimaat kan de zomerse temperatuur opeens geweldig uitschieten. Verder is de winter pittig en kan het in de nacht dan ook stevig vriezen.

Ideale zomer- en wintersportvakantie Beiden zijn heel goed te doen in KroatiŽ. Voor een zomervakantie vertrekken steeds meer toeristen naar dit schitterende land. Niet alleen naar IstriŽ maar ook naar andere badplaatsen langs de kust van de Adriatische Zee. Juli en augustus zijn de beste maanden voor veel zon en fijne temperaturen. Ook is het nachtleven bijzonder interessant. In de lente en herfst wordt het snel een stuk minder. De bergen van Gorski Kotar zijn bekend bij de wintersporters. Je kunt hier dan ook heerlijk skiŽn, langlaufen en vooral eindeloos lange sneeuwwandelingen maken. Het landschap is bijna betoverend, echt geweldig en indrukwekkend, je moet het gewoon gezien hebben! Op wintersport gaan in KroatiŽ heeft voordelen. Net zoals in de zomer zijn de prijzen heel aanvaardbaar te noemen. Ondanks de prima wintercondities en de lage prijzen wordt KroatiŽ niet overspoeld door grote aantallen toeristen. Dat is erg prettig, je hebt hier ruimte genoeg voor je favoriete sport.

Juiste keuze maken. Ja, want dat is nog niet zo eenvoudig. Je bent van plan je zomervakantie in KroatiŽ door te brengen. Prima keuze maar naar welk gebied of naar welke badplaats wil je dan heen? En hoe zal het weer zijn tijdens je verblijf? Wat is de temperatuur dan en hoeveel uren per dag schijnt de zon? Er is dan toch geen kans op regen want dat wil je echt niet! Zoveel vragen, zoveel antwoorden. Met behulp van de 7-daagse weersvooruitzichten of 14-daagse weersvooruitzichten die op diverse websites aanwezig zijn. Na bekijken en na het bestuderen kom je tot de juiste keuze. Jij weet in ieder geval waar je aan toe bent en dat geeft een vertrouwd gevoel. Ook voor de wintersport kun je gebruik maken van deze websites. Je vindt hier ook de 7-daagse weersvooruitzichten. Ga je je nog langer vermaken in de sneeuw dan is de 14-daagse weersvooruitzichten perfect. Na een tijdje kijken en vergelijken kom je tot een goede keuze. Voor jou een geruststellende gedachte.

Niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Er hoeft maar het minste te gebeuren in de atmosfeer of het weer gaat anders verlopen dan voorspeld. Dat is ook de charme van het weer maar daar kun je niks mee. Je wilt gaan doen waar je voor gekomen bent. Nou, vandaag dus niet. Morgen weer wel. Je gaat vandaag iets doen wat je niet van plan was. Je gaat de nabije omgeving verkennen. Want KroatiŽ is meer dan zon en sneeuw!