Weersvooruitzichten Malta


Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over het weer in Malta. Klik hieronder op "klik hier" om direct het weersvooruitzichten van Malta te bekijken. U wordt dan naar onze partnersite gestuurd, waar u terecht kunt voor weersvooruitzichten over vele verschillende bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Wilt u meer informatie over het weersvooruitzicht van Malta, dan kunt u onder aan deze pagina terecht.

Bekijk het weer in:


Kijk voor meer informatie op:

Weersverwachting Malta
Weer in Malta
Klimaat Malta

Te vinden op:

Weersverwachtingen.NL

Weersvooruitzichten Malta

Voor Weersverwachtingen.nl


Alle bestemmingen

Weersvooruitzichten Malta

Klein maar fijn! De parel in de Middellandse Zee. Tussen TunesiŽ en SiciliŽ. En steeds meer toeristen krijgen in Malta de vakantie van hun leven. En gaan ook weer terug, waarom ook niet!

Dat betekent in dat er geen wintersport is. Er valt geen enkele vlok sneeuw en het vriest in Malta nooit. De lange zomer heeft flinke hoge temperaturen. Gemiddeld bijna 30 graden en 40 graden of zelfs nog hoger is echt geen uitzondering. Voordeel is dat het dan niet benauwd wordt. Dat komt door de zeewind die er altijd waait. De lange zomer begint al in mei en eindigt pas in oktober. Zolang duurt een zomer bijna nergens! Omdat de zon er dan flink op los schijnt wordt de zeewatertemperatuur bijna 30 graden. Je kunt zo de zee in lopen zonder even te bibberen. Vanaf einde zomer worden de regenkansen aanmerkelijk groter. De hoeveelheid die kan vallen is echter gering. Vandaar dat er weinig bossen zijn op het eiland. Wel enige boomsoorten die weinig water nodig hebben om te overleven. De winter, tenminste, als je dat zo mag noemen, is erg mild. Toch nog wel zo`n 15 graden. Is je interesse gewekt, binnen drie uur vliegen ben je er al.

Niet alleen de zon, zee en strand geven de doorslag om naar Malta te gaan. Er moet ook goed gegeten kunnen worden, en drinken natuurlijk. En het nachtleven moet ook aanwezig zijn om je helemaal het ultieme vakantiegevoel te geven. Dat is er allemaal in Malta. Om goed te kunnen slapen zijn er vele prima appartementen en schitterende hotels aanwezig. Kortom, Malta is helemaal klaar om je de vakantie van je leven te geven.

Okay, je gaat naar Malta toe. Je wilt het allerbeste van het allerbeste. Maar hoe weet je wat het allerbeste voor jou is? Heb je enig idee wat het weer precies is tijdens jouw verblijf? Heb je enig idee hoe lang de zon je lichaam zal teisteren? En hoe warm is het zeewater dan? En er komen toch geen wolken binnendrijven wanneer je uitgestrekt op het hete zand ligt? Wanneer je al die vragen, en nog meer, hebt beantwoord, dan kom je tot jouw keuze. En die antwoorden vind je op websites. Je vindt daar de 7-daagse weersvooruitzichten. Bekijk deze eens snel! Ga je nog langer naar dit eiland van je dromen, zeg maar twee weken, dan moet je eens kijken voor de 14-daagse weersvooruitzichten.

Goed hoor dat je deze weersvooruitzichten hebt bekeken. Je weet nu precies wanneer je moet gaan. Daar kun je dan rekening mee houden met het boeken van je vakantieperiode. Je weet inmiddels ook dat het weer dan optimaal voor jou is. Misschien wil je al in mei. Of juist midden in het hoogseizoen. Het najaar lijkt je ook wel wat. Het is allemaal aan jou. Jij bepaalt jouw vakantie en Malta heet je van harte welkom. Jouw perfecte keuze heb je mede te danken aan de 7-daagse en 14-daagse weersvooruitzichten. Die websites zijn er niet voor niks! En waarom zou je er geen gebruik van maken, zij zijn er toch! Jij hebt er wel je voordeel mee gedaan. Verstandig hoor! Geniet van je vakantie, geniet van al het fijne in Malta.