Weersvooruitzichten Hongarije


Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over het weer in Hongarije. Klik hieronder op "klik hier" om direct het weersvooruitzichten van Hongarije te bekijken. U wordt dan naar onze partnersite gestuurd, waar u terecht kunt voor weersvooruitzichten over vele verschillende bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Wilt u meer informatie over het weersvooruitzicht van Hongarije, dan kunt u onder aan deze pagina terecht.

Bekijk het weer in:


Kijk voor meer informatie op:

Weersverwachting Hongarije
Weer in Hongarije
Klimaat Hongarije

Te vinden op:

Weersverwachtingen.NL

Weersvooruitzichten Hongarije

Voor Weersverwachtingen.nl


Alle bestemmingen

Weersvooruitzichten Hongarije

Hongarije. Het vakantieland in opkomst. Voor zowel de zomervakantie als de wintersportvakantie. En Hongarije is nog steeds niet duur. Het land is volledig ingesloten door landen als Oostenrijk en Slowakije. RoemeniŽ, kroatiŽ en SloveniŽ. Het land wordt doorkruist door de rivieren de Tisza en de schitterende Donau. Het land leeft grotendeels van de toeristenindustrie. Daarom doet Hongarije er alles aan om het de toerist naar de zin te maken. In de zomer, in de winter.

Voor in de winter en als voor in de zomer ben je van harte welkom in Hongarije. Heb je plannen om in de zomer te gaan, waar ga je dan heen? Oei, daar had je niet zo gauw aan gedacht. En waar hoop je de meeste zonneschijn aan te treffen? Dat weet je natuurlijk ook niet zo. Waar is de beste badplaats voor mij? Ook hier heb je niet zo snel een antwoord op. En waar ga je het nachtleven begroeten? Tsjaa, dat weet je ook niet. Misschien ben je nu wat teleurgesteld. Op die vragen had je niet gerekend. Waar wil je alle informatie vandaan halen? Van diverse websites. Op de 7-daagse weersvooruitzichten kun je precies zien wat er in Hongarije gaat gebeuren wat het weer betreft. Heb je mazzel en ga je nog langer weg dan is de 14-daagse weersvooruitzichten echt iets voor jou! Na het lezen van de informatie voel je je al een stuk beter. Je hebt eindelijk de keuze gemaakt. Het is nu nog alleen maar een kwestie van boeken. Makkelijk hoor die weersvooruitzichten!

Over de temperatuur zul je geen klagen hebben in juli. 35 graden is normaal en een uitschieter van 40 graden of hoger zit er zeker in. De zon schijnt 2100 uren per jaar, dat is zeker niet verkeerd. De mooiste stranden zie je aan het Balaton Meer. Toch maar even het grootste meer van Europa en dat zegt genoeg. Hotels zijn er in overvloed. Het eten en drinken is voortreffelijk en zeker niet duur. Al de badplaatsen die aan het Balaton Meer liggen hebben een geweldig nachtleven. Je kunt je daar helemaal uitleven. En wat te denken van een strandwandeling midden in de nachtÖkan het nog romantischer?

Zoals het Balaton Meer in de zomer in trek is bij de toeristen, zo is dat zelfde Balaton Meer dat in de winter. Je kunt op dat bevroren meer langlaufen maar ook lekker wandelen. Ja, dat is echt genieten. Ook het Bukkgebergte is erg in trek. Je kunt hier een huisje huren voor erg weinig geld. Want in de winter zijn de prijzen nog steeds erg laag. Buiten het skiŽn en langlaufen is de schaatssport erg populair. Naast de lage prijs heb je het voordeel dat het nog niet druk is. De massa wintersporters gaan gelukkig ergens anders heen. Daarom ademt Hongarije in de winter een sfeer uit die je nergens anders zult tegenkomen.

Of je nu in de winter gaat of in de zomer, Hongarije biedt veel meer dan sneeuw en zon. Krijg je de kans om naar de hoofdstad Boedapest te gaan dan moet je dat beslist doen. Echt waar, een kroonjuweeltje van een stad. En natuurlijk kun je niet alles in een dag bekijken. Pak dan een goedkoop hotelletje en ga de volgende dag verder met je ontdekkingsreis. Er is genoeg te zien in Boedapest, er is genoeg te zien in Hongarije.