Weersvooruitzichten Letland


Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over het weer in Letland. Klik hieronder op "klik hier" om direct het weersvooruitzichten van Letland te bekijken. U wordt dan naar onze partnersite gestuurd, waar u terecht kunt voor weersvooruitzichten over vele verschillende bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Wilt u meer informatie over het weersvooruitzicht van Letland, dan kunt u onder aan deze pagina terecht.

Bekijk het weer in:


Kijk voor meer informatie op:

Weersverwachting Letland
Weer in Letland
Klimaat Letland

Te vinden op:

Weersverwachtingen.NL

Weersvooruitzichten Letland

Voor Weersverwachtingen.nl


Alle bestemmingen

Weersvooruitzichten Letland

Er zijn weinig landen waar de temperatuursverschillen zo groot zijn als in Letland. In de zomer kan het plotseling zomaar 30 graden worden. Hartje winter is -25 graden geen uitzondering. Deze excessen komen door het aparte klimaat.

November tot mei geeft slechts een gemiddelde temperatuur van 4 graden. Tijdens deze maanden is de zon niet erg vaak te zien. In juni en juli loopt de temperatuur fiks op. Gemiddeld tussen de 23 en 30 graden. Zeker niet verkeerd. In deze periode kunnen er ook stevige regenbuien losbarsten waarbij onweer zeker niet is uitgesloten. De meeste regen valt in de herfst en in de lente. Erg vaak schijnt de zon niet, zo`n 70 dagen per jaar. Daardoor blijft de gevallen sneeuw maar liefst gemiddeld 90 dagen liggen.

Vooral wintersporters hebben dit land gevonden. Letland speelt hier erg handig op in. Er zijn inmiddels winterparken waar je voor echt heel weinig geld een prima huisje kunt huren. Deze parken liggen vlakbij de mooiste pistes, bij de beste wandelgebieden en bij de prachtigste meren. Letland telt maar liefst 5000 meren. Krijg je de gelegenheid dan moet je beslist een tocht met een arrenslee maken over een groot meer. Zoiets zul je nooit meer vergeten, prachtig, schitterend! Ondanks de weinige uren zon gaan ook steeds meer toeristen in de zomer genieten van dit mooie Letland. Niet zozeer om bruin te worden maar om het land te bekijken en om van dit land te genieten. Dan zijn juli en augustus de beste maanden.

Je weet eigenlijk nog niks van Letland. En daarom wil je er eens naar toe. Je wilt gewoonweg aangenaam verrast worden door dat land. Eens een keer iets anders dan altijd hetzelfde. Waar moet je dan informatie vandaan halen wat het weer betreft, waar moet je dan precies zijn? Je moet dan bij diverse websites zijn die je hulp bieden. Bekijk eerst eens de 7-daagse weersvooruitzichten van Letland. En stel, je gaat voor langer, bestudeer dan de 14-daagse weersvooruitzichten. Na bekijken, raadplegen en vergelijken kom je tot een keuze die voor jou het meest zal bieden in Letland. Al deze weersvooruitzichten zijn er voor de zomer en voor de winter. Ideaal hoor, en zo simpel te bekijken. Ja, hier kun je echt alles uithalen wat nodig is. En weet je, je gaat wel met een ander gevoel naar Letland. Met een gevoel dat je maar weinig nare verrassingen zult tegenkomen.

Zeker in Letland kan het weer ineens omslaan. Je ligt is de zon en even later komt de regen met bakken naar beneden. Of je bent aan het wintersporten en het weer verandert zo erg dat je je sport niet meer kan doen. Ga dan die dag eens wat anders doen, je gaat je toch niet vervelen? En de volgende dag ga je weer verder met je favoriete bezigheid. Je wist wel dat het weer goed zou komen dankzij die voortreffelijke weersvooruitzichten. Je bent toch blij dat je op die websites hebt gekeken. En het was en is zo eenvoudig. Het kan niet missen! Dan zijn er toch nog mensen die de weersvooruitzichten niet even raadplegen voor de vakantie. Daar kunnen ze spijt van krijgen maar ze leren er wel vanů