Weersvooruitzichten Egypte


Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over het weer in Egypte. Klik hieronder op "klik hier" om direct het weersvooruitzichten van Egypte te bekijken. U wordt dan naar onze partnersite gestuurd, waar u terecht kunt voor weersvooruitzichten over vele verschillende bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Wilt u meer informatie over het weersvooruitzicht van Egypte, dan kunt u onder aan deze pagina terecht.

Bekijk het weer in:


Kijk voor meer informatie op:

Weersverwachting Egypte
Weer in Egypte
Klimaat Egypte

Te vinden op:

Weersverwachtingen.NL

Weersvooruitzichten Egypte

Voor Weersverwachtingen.nl


Alle bestemmingen

Weersvooruitzichten Egypte

Het zal niet verbazen dat er in Egypte geen wintersport is. Het land bestaat uit grotendeels woestijn. Slechts twee procent is vruchtbaar. Dat komt door rivier de Nijl.

Er is geen land ter wereld dat zo snel is gegroeid wat toerisme betreft. Steeds meer mensen, uit alle werelddelen, gaan naar Egypte toe. En het land heeft daar bijzonder goed op ingespeeld! In de bekende badplaatsen zoals El Gouna, Sharm el- Sheikh en Hurghada worden vele hotels uit de grond gestampt. Voor Egypte is het toerisme de belangrijkste bron van inkomsten. En dat is te zien en te bemerken. Alles is bestemd voor de verwende toerist. De hotels zijn uiterst modern, het eten en drinken is prima, de zwembaden verkeren in perfecte staat. Niet alleen de bevolking is vriendelijk, ook zeker het hotelpersoneel. Aan de watersporters is ook gedacht. Zij kunnen vele watersporten bedrijven, vooral diepzeeduiken in de Rode Zee. En wat te denken van het enerverende nachtleven, de ene discotheek is nog mooier en groter dan de andere. En dan, wanneer de zon weer opkomt de volgende dag, ben jij de eerste om die te begroeten. Uitslapen doe je wel op het hagelwitte strandzand. Dit is genieten zoals het hoort. Hier heb je het hele jaar naar uitgekeken. En je vakantiedroom komt nu uit!

Natuurlijk een woestijnklimaat. Bijzonder heet, bijzonder droog. In de woestijn valt nooit regen. Alleen aan de kust, in AlexandriŽ valt af en toe een kleine hoeveelheid. De temperatuur in juni en juli loopt makkelijk tegen de 50 graden aan! In de winter blijft de temperatuur boven de 20 graden. Dat is erg aangenaam. De zonnigste plaats van Egypte en ook van de hele wereld is Dakhla. Toch wel misschien moeilijk voor te stellen maar in deze plaats schijnt de zon op jaarbasis ruim 4000 uren! Ongelooflijk maar waar!

In heel Egypte kun je terecht voor de perfecte zomervakantie, dat is logisch. Maar waar zijn voor jou de meest optimale weersomstandigheden? Je wilt toch het beste van het allerbeste? Waar is de zon het langst te zien? Welke temperatuur hoort daar dan bij? Hoe warm, nee, hoe heet is het zeewater? Ja, toch nog wel lastig. De 7-daagse weersvooruitzichten kunnen je daarbij helpen. Wellicht ga je voor langer naar Egypte? Bekijk en zoek jouw informatie op de 14-daagse weersvooruitzichten. Er zijn websites genoeg die alle antwoorden voor je hebben.

Er komt misschien wel een dag dat je de zon de zon laat. Elke dag hetzelfde gaat vervelen. Nou, dat komt dan even mooi uit. Ga je bestemming eens verkennen. Egypte is het toppunt van de oudste cultuur op aarde. Bekijk eens zo`n piramide. Indrukwekkend, toch. Een leuke kameelrit hoort er natuurlijk ook bij. Ga ook eens een andere badplaats bezoeken. Breng een bezoek aan een lokale markt. De handelaren willen je graag wat aansmeren. Leuk maar altijd afdingen, zij rekenen daar op. Natuurlijk heb je het dan bloedheet. Dat wist je door de weersvooruitzichten. Die hebben aan jou de juiste informatie gegeven. Neem vooral veel foto`s. Voor thuis, voor later en na het terugzien wil je volgend jaar weer naar Egypte. Doe dat dan maar. Egypte is gewoonweg een fantastisch vakantieland.