Weersvooruitzichten Engeland


Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over het weer in Engeland. Klik hieronder op "klik hier" om direct het weersvooruitzichten van Engeland te bekijken. U wordt dan naar onze partnersite gestuurd, waar u terecht kunt voor weersvooruitzichten over vele verschillende bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Wilt u meer informatie over het weersvooruitzicht van Engeland, dan kunt u onder aan deze pagina terecht.

Bekijk het weer in:


Kijk voor meer informatie op:

Weersverwachting Engeland
Weer in Engeland
Klimaat Engeland

Te vinden op:

Weersverwachtingen.NL

Weersvooruitzichten Engeland

Voor Weersverwachtingen.nl


Alle bestemmingen

Weersvooruitzichten Engeland

Natuurlijk gaan de meeste toeristen naar Londen, om te winkelen natuurlijk. Dat is ook erg leuk om te doen. En dat niet alleen. Londen is een geweldige stad. Daar kom je niet zo snel uitgekeken. Londen doen gebeurt vooral rond de Kerstdagen. Engeland heeft veel meer dan Londen alleen. Kleine knusse dorpjes, prachtige heuvelachtige landschappen en gezellige pubs. Engeland is op zich geen land. Samen met Noord-Ierland, Schotland en Wales vormen zijn het koninkrijk Groot-Brittannië.

De sneeuw die valt is in het noorden, in de bergen. De wintersport wordt daar niet actief beoefend. Het vriest het daar niet vaak en ook niet stevig.

In één woord, prima. De meeste zon en de mooiste stranden zijn te vinden in het zuiden. Bekende badplaatsen zijn Bournemouth en Brighton. De laatste is veruit de meest bezochte badplaats. Hier komt vooral de jeugd omdat er zo`n gezellig uitgaansleven is. Buiten Bournemouth en Brighton zijn er meerdere badplaatsen. In juli worden de hoogste temperaturen gemeten. Gemiddeld ongeveer 21 graden en dat is lang niet verkeerd! Dus niet alleen Engelsen maar ook vele buitenlandse toeristen brengen daar hun vakantie door.

Engeland heeft een zeeklimaat. Dat is normaal omdat het land helemaal door water wordt omringd. Ook heeft het land een westelijke stroming en vaak liggen daar de lage drukgebieden. Ondanks dat alles regent het bijvoorbeeld minder dan in Nederland.

De meest geschikte badplaats kiezen in Engeland is geen gemakkelijke opgave. Dat komt omdat er best nog wat zijn. Daarnaast wil je weten waar de beste weercondities zijn. Gaat er regen vallen in mijn vakantie? En hoe warm wordt het in die plaats? En is de zon dagelijks te zien en zo ja, hoeveel uren is die er dan voor mij? Moet ik mijn vakantie opschuiven naar een eerder of juist later tijdstip? En zo zullen er nog wel meer vragen zijn. Maar hoe vind je de juiste antwoorden, waar haal je de juiste informatie dan vandaan? Het antwoord is erg eenvoudig. Er zijn websites beschikbaar. Op zo`n site kun je 7-daagse weersvooruitzichten bekijken. Ga je langer naar Engeland dan is de 14-daagse weersverwachting nog veel beter. Hier ontvang je de meest betrouwbare gegevens. Van hieruit kun je je vakantie vaststellen.

En eindelijk breekt je vakantie aan. Je hebt de reis en bijvoorbeeld het hotel geboekt. Prima, heb je daar geen omkijken meer naar. Engeland is niet zover weg dus de volgende dag lig je heerlijk te zonnen. Of je ligt aan de rand van het hotelzwembad met een cocktailtje in de hand. Kijk, dat is nu echt vakantie, niks doen en alles mag. En na vele dagen niksen wil je wel eens iets anders. Je wilt iets bekijken, iets bezoeken. Dat kan uitstekend. Je weet wat het weer zal zijn de komende dagen. Dit weet je dankzij de 7-daagse weersvooruitzichten of de 14-daagse weersvooruitzichten. En dan kom je op plekjes die je nooit voor mogelijk had gehouden. Ja, ook dat is vakantievieren!

Inderdaad, voordat je het weet is je vakantie weer afgelopen. Je hebt je prima vermaakt. Je bent bruin geworden op het strand, je hebt je echt uitgeleefd in de disco en je hebt een hoop gezien. Mooier kun je toch geen afscheid nemen van Engeland.